Retroskjutaren Prodeus har early access-lanserats, kolla in nya trailern

Retroskjutaren Prodeus har early access-lanserats, kolla in nya trailern

2018 presenterades vi för Prodeus, ett nytt retro-fps av Mike och Jason hos Mike and Jason. En Kickstarter-kampanj följde 2019, och totalt samlade man in 105 626 dollar (med ett ursprungligt mål på 52 500 dollar). Nu har Prodeus early access-debuterat, och du kan kolla in en ny trailer här nedan!

Hittills skrivs användaromdömet på Steam till “väldigt positivt” baserat på 200 recensioner. Bounding Box Software (som Mike och Jason numera kallar sig) säger att den nuvarande early access-versionen av Prodeus bjuder på en 3-5 timmar lång enspelarkampanj och en fullt fungerande nivåeditor, och att early access-perioden planeras vara mellan 8-12 månader (eller tills spelet helt sonika “är klart”). Prislappen (25 euro just nu) kommer också “väldigt troligt” höjas när Prodeus lämnar early access, så ha det i åtanke om du överväger köp.

Här är early access-trailern för Prodeus.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts