Resident Evil Village släpps i april enligt massiv Capcom-läcka

Resident Evil Village släpps i april enligt massiv Capcom-läcka

Tidigare den här månaden utsattes japanska spelgiganten Capcom för ett massivt dataintrång. Capcom ville inte betala de 11 miljoner dollar(!) som förövarna krävde, varpå 1 terabyte data gjordes tillgängligt på internet, däribland källkoden för Devil May Cry 2 och Resident Evil: The Umbrella Chronicles. Ojsan!

Nu har Reddit haft ett tag på sig att gå igenom informationen, och nyheterna är som följer; Resident Evil Village kommer släppas i april (demoversion före release), och ett nytt onlinespel baserat på samma serie går under kodnamnet Project Highway/Village Online, och beskrivs som “ett sorts battle royale”. Därtill kommer Monster Hunter: Rise släppas till pc (hittills enbart annonserat för Switch), och så kommer Resident Evil 4 få en VR-version, medan ännu en onlinekjutare kallad för “Shield” utvecklas med streamare i åtanke.

Det återstår att se om något av det här stämmer, men Resdent Evil-serien har tagit för vana att släppas under första halvan av året, så Resident Evil Village passar rätt utmärkt i den tidsramen. Resident Evil 7, det senaste fullständigt nyproducerade Resident Evil-spelet, kommer också vara fyra(!) år gammalt vid det laget.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts