Red Dead Online får fristående utgåva den 1 december

Red Dead Online får fristående utgåva den 1 december

GTA Online (multiplayerdelen av Rockstar Games eviga kassako Grand Theft Auto 5) fortsätter gå som tåget, och kommer få nytt innehåll i form av The Cayo Perico Heist den 15 december. Desto trögare går det dock för Red Dead Online, vilket har lett till att Rockstar Games nu har fattat ett drastiskt beslut.

Via den egna hemsidan har man nämligen annonserat att Red Dead Online kommer få en fristående utgåva nästa veckas tisdag, den 1 december. Spelet kommer kunna inhandlas för 5 dollar via Steam, Epic Games Store, Rockstar Games Launcher och Microsoft Store, och köpet ger även tillgång till alla framtida uppdateringar.

Prislappen (sannolikt 5 euro för oss) kommer dock höjas rejält den 15 februari 2021, så om du är intresserad gör du förmodligen bäst i att slå till relativt kvickt. Se dock till att rensa hårddisken på förhand då installationen kräver hela 123 GB(!), ett faktum som förmodligen har en hel del att göra med att man kommer kunna låsa upp Red Dead Redemption 2: Story Mode via samma klient (den gångna årtiondets femte bästa pc-spel, för övrigt).

Slutligen berättar också Rockstar att en ny Red Dead Online-uppdatering släpps nästa vecka, med fokus på nya skurkar att jaga för prisjägare, och ny utrustning att låsa upp. Alla prisjägaruppdrag ger också dubbelt så många erfarenhetspoäng denna vecka, så det är förmodligen ett utmärkt tillfälle att göra ett återbesök.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts