Politiska rollspelet Suzerain släpps den 4 december

Politiska rollspelet Suzerain släpps den 4 december

Det amerikanska presidentvalet är (förmodligen) klappat och klart, och om du känner att du fortfarande törstar efter mer politik så kommer Suzerain som räddaren i nöden; Torpor Games textbaserade, politiska rollspel släpps nämligen nu på fredag, den 4 december, via Steam. Kolla in trailern här nedan!

I Suzerain tar du rollen som Anton Rayne, det fiktiva landet Sordlands nya president, som tar över makten efter en 20 år lång diktatur. Händelserna tar avstamp under 1954 (så vi slipper sociala medier, tack och lov!) och folket hungrar efter demokratiska reformer efter årtionden av konservativt styre. Ekonomin är körd i bottnen medan angränsande supermakter håller ett vakande öga på situationen, med militära hot på horisonten.

Här är den nya trailern för Suzerain.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts