Playerunknown’s Battlegrounds har fått ett “battle bride pass”

Playerunknown’s Battlegrounds har fått ett “battle bride pass”

Förra månaden drog säsong 9 av Playerunknown’s Battlegrounds igång, som introducerade den nya, vulkaniska kartan Paramo. Utvecklarna PUBG Corp sitter dock inte och rullar tummarna, och har nu släppt en ny uppdatering. Du kan kolla in en trailer för version 9.2 här nedan, eller läsa mer på hemsidan!

Den mest uppseendeväckande nyheten är “battle bride pass”, ett battle pass i miniformat (som inte ersätter det ordinarie battle passet) som låter dig låsa upp skins för Sadiya, “en ung kvinna som hänsynslöst slaktade sina fiender för att uppnå battle royale-seger medan hon bar det som återstod av en brudklänning”.

Utöver “battle bride pass” introducerar version 9.2 även en ny motocrosscykel (för alla kartor utom Karakin), tillsammans med möjligheten att avfyra pistoler från förarposition i “de flesta” fordon. Passande nog har pistolerna även gjorts mer träffsäkra, och så har en “team-sökare” lagts till, inklusive ny chattfunktionalitet.

Här är trailern för version 9.2 av Playerunknown’s Battlegrounds.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts