Phasmophobia verkar dröja kvar i early access längre än beräknat

Phasmophobia verkar dröja kvar i early access längre än beräknat

Den 18 september släpptes co-op-skräckisen Phasmophobia via Steam. Spelet blev snart en global hit, inte minst inom streaming-communityt (vi på PC Gamer har strömmat det både en, två och tre gånger?) vilket har tagit solutvecklaren DKnighter lite på sängen. Därför verkar early access-fasen nu förlängas.

I en intervju med IGN säger DKnighter att hen kommer behöva “tänka om angående planerna för spelets framtid”, på grund av (tack vare?) den explosiva populariteten och “de ökade förväntningarna”. DKnighter förväntade sig omkring 500 samtidiga spelare på lanseringsdagen och stadigt sjunkande engagemang därefter. Istället har spelet nu sålt i över 2 miljoner exemplar, med omkring 90 000 samtidiga spelare som mest.

Nästa Phasmophobia-uppdatering kommer fokusera på stabilitet och buggfixar, och därefter kommer nytt innehåll levereras i större paket. Alla spelare som vill bekanta sig med de de senaste nyheterna kan prova dem via den allmänt tillgängliga betaversionen på Steam, som du kommer åt via “properties”-fliken i biblioteket.

Här är Phasmophobias annonseringstrailer från mars.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts