Partyspelet Duck Game har fått dess “största uppdatering någonsin”

Partyspelet Duck Game har fått dess “största uppdatering någonsin”

Sommaren 2015 släpptes Landon Podbielskis och Adult Swim Games hektiska partyspel Duck Game via Steam. Och nu har spelet fått dess “största uppdatering någonsin”, inklusive stöd för åtta samtidiga spelare, ett åskådarläge, ett gäng nya kartor samt mängder och åter mängder av balans- och buggfixar.

För att stöda det höjda spelarantalet har många av de existerande kartorna fått nya, större versioner, och upp till fyra spelare kan agera åskådare i en och samma match samtidigt. Åskådarna placeras också fysiskt vid ett “åskådarbord” i själva spelet, där de kan fåna sig och dricka sina “favoritdrycker”, däribland melonläsk.

Utöver de nya kartorna har även en rad nya vapen och föremål lagts till, inklusive silvertejp (tejpa ihop två olika vapen!), och så har hattarna från spelets Switch-version också hittat över. Även ankor vill vara stiliga.

Du kan läsa om alla nyheterna i version 1.5 av Duck Game här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts