Onlinefunktionaliteten i Middle-earth: Shadow of Mordor stängs av vid årsskiftet

Onlinefunktionaliteten i Middle-earth: Shadow of Mordor stängs av vid årsskiftet

Hösten 2014 släppte Monolith Productions sin för tiden väldigt överraskande och fräscha actionsandlåda Middle-earth: Shadow of Mordor. Den något överbelamrade uppföljaren Shadow of War (recension) släpptes hösten 2017, vars kritiserade mikrotransaktioner försvann sommaren därpå.

Nu har utgivarna Warner Bros meddelat (via en notis på Steam) att “vissa funktioner för Middle-earth: Shadow of Mordor inte kommer finnas tillgängliga från och med den 31 december 2020″. Närmare bestämt listar man Nemesis Forge (som låter dig flytta över dina nemesis-favoriter från Shadow of Mordor till Shadow of War), Vendetta-uppdragen med tillhörande leaderboards (som låter dig hämnas andra fallna spelare) samt WB Play, vars “episka runor” Orc Hunter och Gravewalker kommer ges automatiskt till alla spelare i framtiden.

Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition råkar också ha en femtioprocentig Steam-rea (10 euro istället för 20 euro), som i skrivande stund varar ytterligare 10 timmar, fram till kl. 21:00 svensk tid ikväll.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts