Officiellt: Deathloop släpps till pc den 21 maj, kolla in nya trailern

Officiellt: Deathloop släpps till pc den 21 maj, kolla in nya trailern

Under gårdagen rapporterade vi att en produktsida för Deathloop hade dykt upp på Playstation Store i Australien, som avslöjade att Arkane Studios nya actionspel planeras släppas den 21 maj 2021. Och nu har dessa uppgifter bekräftats av numera Microsoft-ägda Bethesda, och därtill har vi fått en ny trailer!

Deatlhloop kommer således släppas samma dag till både Playstation 5 och pc, och den sistnämnda versionen kan förhandsbokas nu via Bethesda-launchern (förbokningar via Steam kommer göras tillgängliga “snart”). Förbokningsbonusarna inkluderar karaktärsskinnet “Storm Rider” Colt och en “trinket” (ett buff-föremål), och spelets deluxe-utgåva bjuder därtill på två unika vapen, två unika skins, ett “utvalt” soundtrack och två “trinkets”.

Här är den nya trailern för Deathloop.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts