Nioh 2: Complete Edition kommer till Steam i februari, kolla in nya trailern

Nioh 2: Complete Edition kommer till Steam i februari, kolla in nya trailern

Team Ninjas Souls-like Nioh släpptes till pc i november 2017, nio månader efter konsolversionen. Jerry “Jerkan” Fogselius recenserade, och delade ut betyget 77 procent tillsammans med omdömet “om du orkar ta dig igenom den höga inlärningskurvan, kommer du njuta stort av de engagerande striderna”.

Nu har det visat sig att det drar ihop sig igen; Nioh 2 släpptes till konsoler i mars i år, och nu har utgivarna Koei Tecmo tagit till Twitter för att meddela att Nioh 2: Complete Edition släpps till Steam den 5 februari 2021. Man verkar ta pc-versionen på största möjliga allvar då man utlovar “fasta 120 fps på kompatibla system”, såväl som stöd för 4K-upplösningar, 144 Hz, HDR och ultrabreda skärmar, tillsammans med “fullständiga anpassningsmöjligheter för mus och tangentbord” (även om handkontroll förmodligen fortfarande är att föredra).

Här är Koei Tecmos tweet om Nioh 2: Complete Edition, inklusive en ny trailer.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts