Nedlagda Atlas Reactor återuppstår som Atlas Rogues, släpps imorgon

Nedlagda Atlas Reactor återuppstår som Atlas Rogues, släpps imorgon

I oktober annonserade Gamigo att deras turordningsbaserade multiplayerspel Atlas Reactor, som ursprungligen stängdes ner i juni 2019, kommer återuppstå under det nya namnet Atlas Rogues. Och nu är spelet här, då Atlas Rogues kommer lanseras i early access via Steam imorgon onsdag.

Märkligt nog har Atlas Rogues ännu ingen Steam-sida, men väl en officiell hemsida där du kan bekanta dig mer med spelet. Atlas Rogues byter Atlas Reactors PvP-fokus mot PvE, tillsammans med co-op-stöd för upp till fyra samtidiga spelare. Atlas Rogues ska även ha en del roguelite-element med “ett oändligt antal saker att låsa upp”, och karaktärer som kommer fortsätta växa inom en “mångfacetterad värld med rik mytologi”. Atlas Rouges kommer kosta 15 euro via Steam fram till den 1 december, då prislappen höjs till det ordinarie 20 euro.

Här är early access-trailern för Atlas Rogues.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts