Nästa Gwent-expansion kallas Way of the Witcher, kolla in trailern!

Nästa Gwent-expansion kallas Way of the Witcher, kolla in trailern!

I maj lanserades Gwent: The Witcher Card Game till Steam, efter att ha varit GOG-exklusivt sedan debuten 2018. Kort därpå släpptes expansionen Master Mirror, och nu har ytterligare ett tillägg annonserats, som släpps den 8 december. Kolla in trailern för Gwent: Way of the Witcher här nedan!

Gwent: The Witcher Card Game är free-to-play, och så även dess expansioner. Om du vill ha en massa extragodis kan du dock förhandsboka Way of the Witcher nu via den officiella hemsidan, där vi även får reda på att expansionen lägger till 70 nya kort, 10 per existerande fraktion (med fokus på häxkarlarna i titeln) såväl som 10 neutrala sådana. Alla förhandbokningserbjudanden finns tillgängliga fram till lanseringen.

Här är annonseringstrailern för Gwent: Way of the Witcher.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts