Nästa Battlefield kommer bjuda på “aldrig tidigare skådad skala”

Nästa Battlefield kommer bjuda på “aldrig tidigare skådad skala”

Redan för ett år sedan nåddes vi av de första viskningarna om nästa Battlefield-spel av svenska Dice. Det kommer släppas våren 2021 som allra tidigast (förmodligen betydligt senare än så med tanke på vad som hänt i världen sedan dess), men nu har man i alla fall rapporterat rejäla framsteg.

Under ett kvartalssamtal med investerare lät nämligen Electronic Arts-chefen Andrew Wilson meddela att det nya och hittills titellösa Battlefield-spelet har inlett interna tester. Därtill kommer det bjuda på “aldrig tidigare skådad skala”, och en “sann next-gen-vision för serien”, som ett resultat av de nya konsolerna.

Andrew Wilson tillägger att Electronic Arts totalt har sex next-gen-spel under utveckling, och att de alla kommer lanseras under räkenskapsåret 2022 (mellan oktober 2021 och oktober 2022). Ett av dem är det tidigare kända Need for Speed-spelet av Criterion Games, som kommer bjuda på “otroliga visuella framsteg”.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts