Microsoft Store påstår att Far Cry 6 släpps den 26 maj

Microsoft Store påstår att Far Cry 6 släpps den 26 maj

Far Cry 6 presenterades i juli tillsammans med ett spikat lanseringsdatum, den 18 februari 2021. Det visade sig vara lite för bra för att vara sant eftersom sandlåde-fps:et (i sällskap med Rainbow Six Quarantine) försenades till senare under 2021 för blott några veckor sedan. Nu händer det dock grejer!

Far Cry 6 har nämligen dykt upp på Microsoft Store tillsammans med lanseringsdatumet den 26 maj 2021, vilket är alldeles för specifikt för att det ska kunna röra sig om en ren uppskattning från Microsofts sida. Microsoft Store har dessutom läckt lanseringsdatum tidigare (bara de senaste månaderna har vi fått korrekta datum för både Immortals Fenyx Rising och Yakuza: Like a Dragon i förtid) så förmodligen stämmer även detta.

Här är sommarens annonseringstrailer för Far Cry 6.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts