Mechwarrior 5-dlc försenas igen – för att undvika Cyberpunk 2077

Mechwarrior 5-dlc försenas igen – för att undvika Cyberpunk 2077

Mechwarrior 5: Mercenaries, Piranha Games blytunga robotspel, släpptes i slutet av fjolåret efter otaliga förseningar. Mats Nylund recenserade och delade ut betyget 82 procent, tillsammans med omdömet “Kul, actionfyllt och stundtals ganska vackert. Men lite fler taktiska möjligheter hade uppskattats”.

I april i år försenades också det planerade Heroes of the Inner Sphere-dlc:t till den senare halvan av år 2020, detta på grund av (tack vare?) ökade ambitioner och Piranha Games nya “jobba hemifrån”-verklighet. Och nu har man tagit till den officiella hemsidan för att berätta att Heroes of the Inner Sphere försenas igen, denna gång för att undvika CD Projekt Reds rollspelgigant Cyberpunk 2077, som släpps den 10 december.

Det nya lanseringsfönstret har således spikats till våren 2021, vilket även ger Piranha Games möjligheten att lägga till ytterligare förbättringar och “quality of life”-nyheter. Dessutom kommer Mechwarrior 5: Mercenaries också rullas ut till Steam, GOG, Microsoft Store och de nya Xbox-konsolerna under samma tidsfönster, vilket låter Piranha Games utföra studions “största marknadsföringskampanj till dags dato”.

Här är ett minutlångt Heroes of the Inner Sphere-klipp från i somras.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts