Mass Effect 3-modden som fixar slutat får en sista uppdatering

Mass Effect 3-modden som fixar slutat får en sista uppdatering

I lördags, på självaste N7-dagen, annonserade äntligen Bioware och Electronic Arts det hett efterlängtade och sedan länge mer eller mindre vedertagna Mass Effect: Legendary Edition, en remaster av den klassiska och älskade rollspelstrilogin som ursprungligen rullades ut 2007, 2010 och 2012.

Allt var dock inte en dans på rosor när det begav sig. Vi är nog många som fortfarande minns ramaskriet kring slutet av Mass Effect 3, som var ett av mest tongivande och allra tidigaste exemplen på hur fans har krävt ändringar av ett spel efter releasen. Delvis lyckades man då Bioware släppte en uppdatering som broderade ut en del oklarheter, men för många var det här inte tillräckligt, inte minst inom moddcommunityt.

Modden Priority: Earth Overhaul finns att ladda ner via Nexusmods (i skrivande stund är den dock nedtagen på grund av “tekniska anledningar”, med utlovad återkomst nu på onsdag, den 11 november) och bjuder på en fullständigt omgjord version av det sista uppdraget i Mass Effect 3, som använder sig av bortklippt innehåll och nya features som sträcker sig från buggfixar till musik, händelser och mellansekvenser.

Här är två tweetar av Priority: Earth Overhaul-teamet och en trailer från i somras.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts