Kolla in fyra spelminuter från Sam & Max: This Time It’s Virtual

Kolla in fyra spelminuter från Sam & Max: This Time It’s Virtual

Vi skriver 2020 i kalendern, och den lurviga detektivduon Sam & Max är mer aktuell än under de senaste tio åren sammanlagt just nu; i tisdags skrev vi om den kommande remastern av Telltalle Games peka-och-klicka-äventyr Sam & Max Save the World, och nu har vi fått en ny titt på duons VR-spel!

Sam & Max: This Time It’s Virtual utvecklas av Happygiant (som tidigare jobbat med en hel rad av spel och AR-produkter som du aldrig har hört talas om) och planeras släppas någon gång under nästa år. Nedan ser du drygt fyra minuter från spelet, där spelaren (som ledsagas av Sam & Max istället för att spela som dem) kämpar mot ett ruskigt monster, varpå man inleder en frilanspolisutbildning, med Sam & Max som lärare.

Här är de nya spelsekvenserna från Sam & Max: This Time It’s Virtual.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts