Japanska rollspelet Saga Frontier får remaster nästa år

Japanska rollspelet Saga Frontier får remaster nästa år

I våras släppte Square Enix sitt Trials of Mana, en i mitt tycke strålande remake (recension) av ett ärkejapanskt rollspel, som aldrig släpptes i Europa när det begav sig. Och nu kommer det mera i form av Saga Frontier Remastered, som inte heller det nådde Europa när det begav sig i slutet av 90-talet.

Nedan ser du den första trailern för Saga Frontier Remastered, som utlovar “olika berättelser och karaktärer för varje unik protagonist” (lite som ursprungsberättelserna i Trials of Mana?), “dramatiska strider som imponerade världen”, “ny högfartsfunktion för mer engagerande gameplay” (snabbare strider, det vill säga), “den nya protagonisten Fuse” samt “nya händelser och mellansekvenser som aldrig implementerades i originalet”.

Saga Frontier Remastered släpps sommaren 2021 via Steam. Här är trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts