Inför nya expansionen – World of Warcraft invaderas av zombier!

Inför nya expansionen – World of Warcraft invaderas av zombier!

Förrförra veckan spikades lanseringen av den nya World of Warcraft-expansionen Shadowlands till den 23 november. I samma veva utlovades att ett “pre-launch-event med Scourge-tema” skulle dra igång den 10 november. Med andra ord har det rullats ut nu, och du kan kolla in den nya trailern här nedan!

Via den officiella hemsidan berättar Blizzard att det rör sig om ett nytt uppdrag vid namn An Urgent Request, för spelare som nått åtminstone level 50. Uppdraget finns tillgängligt under de kommande två veckorna, och den första fasen kretsar kring detektivarbete utanför Stormwind och Orgrimmar, som nu belägras av de zombie-lika Scourge. Detta kommer följas av “ett besök av en mörk figur med ett mystiskt förflutet som uppviglar Scourge”.

Här är en trailer för pre-launch-eventet inför World of Warcraft: Shadowlands.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts