Här är nomineringarna för The Game Awards 2020 – Cyberpunk 2077 representeras inte

Här är nomineringarna för The Game Awards 2020 – Cyberpunk 2077 representeras inte

I slutet av september blev det klart att årets upplaga av den återkommande galan The Game Awards kommer äga rum i Los Angeles, London och Tokyo den 10 december, som ett resultat av den pågående pandemin. Och nu har The Game Awards-pappan presenterat samtliga nominerade i en maffig video!

Det mest intressanta i mitt tycke är att CD Projekt Reds massiva sci-fi-rollspel Cyberpunk 2077 inte representeras överhuvudtaget. Förvisso väldigt logiskt eftersom det släpps den 10 december (jo, exakt samma dag som The Game Awards!), men ändå värt att notera då spelet förmodligen fortfarande kommer bli den i särklass största spelreleasen i år. Eventuella priser får således tas emot nästa år istället, precis som fallet är för Star Wars Jedi: Fallen Order, som i år nomineras i actionäventyrs-kategorin trots att det släpptes sent i fjol.

Om videon nedan tar för mycket tid i anspråk så kan du även kolla in de nominerade på den officiella The Game Awards-sidan, där vi noterar att Doom Eternal, Hades, Final Fantasy VII Remake, Ghost of Tshushima, Animal Crossing: New Horizions och The Last of Us Part 2 är nominerade för årets spel. Endast de två förstnämnda har släppts till pc, men förhoppningsvis kommer åtminstone Final Fantasy VII Remake till vår plattform nästa år.

Här är videon som annonserar årets nominerade för The Game Awards 2020.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts