Här är lanseringstrailern för World of Warcraft: Shadowlands

Här är lanseringstrailern för World of Warcraft: Shadowlands

I slutet av oktober spikades lanseringsdatumet för World of Warcraft: Shadowlands till måndagen den 23 november, efter en smärre försening. Intresset förblir ändå skyhögt, då förbokningarna är de högsta hittills för en World of Warcraft-expansion. Och nu är premiären blott en vecka bort!

För att piska upp hajpen ytterligare har Blizzard nu släppt lanseringstrailern för World of Warcraft: Shadowlands, som du kan kolla in här nedan. Själv har jag ingen större aning om vad som pågår, men kan åtminstone konstatera att vår ärade chefredaktör Thomas “Tveskägg” Petersson med lätthet skulle kunna cosplaya den där snubben i slutet, om han skulle raka huvudet och hakan och ploppa in ett par vampyrtänder i käften.

Här är lanseringstrailern för World of Warcraft: Shadowlands.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts