Half-Life: Alyx har fått ett tre timmar långt kommentarspår

Half-Life: Alyx har fått ett tre timmar långt kommentarspår

Half-Life: Alyx (recension) släpptes i slutet av mars, och lyckades på egen hand sälja nästan 1 miljon nya VR-headset under april månad. Officiella moddverktyg och Steam Workshop-stöd följde i maj, men sedan dess har spelet fört en tynande tillvaro i allmänhetens medvetna. Nu har det dock hänt grejer!

Half-Life: Alyx har nämligen fått en ny, maffig uppdatering som lägger till ett tre timmar långt kommentarspår om utvecklingen av spelet. Liksom i tidigare Half-Life-titlar ligger kommentarerna utspridda i spelvärlden, och kan aktiveras via ikoner när man sett till att den omedelbara omgivningen är fri från faror. För att kunna lyssna på kommentarerna måste du starta om spelet från början, men det gör inte så mycket eftersom de ändå innehåller spoilers som du förmodligen inte vill veta innan du sett allt på egen hand.

Den nya Half-Life: Alyx-uppdateringen lägger även till lokalisering på danska, nederländska, finska, grekiska, norska, rumänska, thailändska, turkiska och – du gissade det! – svenska. Ett alternativ för mer realistiska stegar har också implementerats efter önskemål av spelare, som låter dig klättra hela vägen utan att teleporteras.

Här är en trailer för det nya kommentarspåret i Half-Life: Alyx.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts