Gratisspel! Butcher skänks bort via GOG

Gratisspel! Butcher skänks bort via GOG

Hösten 2016 släpptes Butcher, ett ilsnabbt, tvådimensionellt actionspel utvecklat av polska Phobia Game Studio (som sedan dess även har gett oss det utmärkta Carrion, som vi recenserade i somras). Och nu är det just Butcher som skänks bort gratis via GOG, för att uppmärksamma den pågående polska rean.

Allt du behöver göra för att plocka på dig Butcher är att styra kosan till GOG:s huvudsida, och klicka på Butcher-bannern någon gång innan kl. 15:00 svensk tid imorgon onsdag. Den polska rean bjuder bland annat på God’s Trigger (6 euro istället för 15 euro), Frostpunk (10 euro istället för 30 euro), This War of Mine (1 euro och 69 cent istället för 5 euro) samt givetvis även The Witcher 3: Game of the Year Edition (15 euro istället för 50 euro).

Här är den gamla lanseringstrailern för Butcher.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts