GOG:s Black Friday-rea har börjat, inkluderar “flash deals”

GOG:s Black Friday-rea har börjat, inkluderar “flash deals”

Steam, Epic Games Store och Humble Store har alla inlett sina höst- och Black Friday-reor. Och nu har turen kommit till GOG, som utöver över 2600 stadigvarande erbjudanden även bjuder på så kallade “flash deals”, kortare reor med ännu mer attraktiva prislappar än vad annars är fallet.

Just nu inkluderar flash-erbjudandena Hellblade: Senua’s Sacrifice (6 euro, 80 procents rea), Hitman: Blood Money (1 euro och 49 cent, 85 procents rea), Pillars of Eternity: Definitive Edition (5 euro och 59 cent, 85 procents rea) och Age of Wonders: Planetfall (12 euro och 49 cent, 75 procents rea).

Bland de ordinarie erbjudandena hittar vi A Plague Tale: Innocence (13 euro och 49 cent, 70 procents rea), The Witcher 3: GOTY (15 euro, 70 procents rea), XCOM 2 (12 euro och 49 cent, 75 procents rea), Wolfenstein: The Two Pack (9 euro, 70 procents rea) och Dishonored: Complete Collection (17 euro och 49 cent, 75 procents rea).

GOG:s Black Friday-rea vara fram till tisdag, den 1 december.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts