Football Manager 2021-betan har dragit igång – men bara för förhandsbokare

Football Manager 2021-betan har dragit igång – men bara för förhandsbokare

I september presenterades Football Manager 2021, det nya managementspelet av Sports Interactive och Sega. Drygt en månad senare följde en rejäl fem och en halv minuter lång video, som introducerade de fyra nyckelområdena “interaktion”, “matchdagen”, “rekrytering” och “säsongsavslutningen”.

Football Manager 2021 släpps om två veckor, tisdagen den 24 november, och nu har ett betatest för spelet dragit igång . För att delta måste du dock förhandsboka Football Manager 2021 via Steam eller Epic Games Store, där en tioprocentig rea också sträcker sig fram till lanseringsdagen (49 euro och 49 cent istället för 55 euro).

Du kan läsa mer om betan här, där vi får reda på att Football Manager 2021 stöder korskompabilitet mellan Steam och Epic Games Store, och att betan innehåller alla onlinelägen. Framsteg i karriärläget förs automatisk vidare till fullversionen när den släpps, så vi kan mer eller mindre se det här som tidig åtkomst istället för ett betatest (även om Sports Interactive varnar för att det fortfarande kan finnas buggar som man försöker åtgärda).

Här är en några dagar gammal och två och en halv timmar lång titt(!) på Footbal Manager 2021.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts