Five Nights at Freddy’s-filmen drar igång inspelningarna våren 2021

Five Nights at Freddy’s-filmen drar igång inspelningarna våren 2021

Five Nights at Freddy’s-skaparen Scott Cawthon är känd för att göra lite vad han vill. 2017 lade han mycket överraskande ner Five Nights at Freddie’s 6 helt och hållet, och sedan dess har han släppt gratisspelen Ultimate Custom Night och Freddy in Space 2, och utlovat en “kommande AAA-titel”.

I somras annonserade han även projektet Fazbear Fanverse Initiative, ett “gigantisk samarbete” som involverar flera utvecklare som skapat de mest populära Five Nights at Freddy’s-baserade fan-spelen de senaste åren. Och nu har han tagit till Reddit för att meddela att Five Nights at Freddy’s-filmen drar igång inspelningarna nu i vår.

Scott Cawthon går även igenom alla manus och idéer han haft för filmen innan han bestämde sig för “Mike”-manuskriptet, som han beskriver med orden ” varför tänkte vi inte på det här tidigare?”, “de bästa bitarna från alla tidigare manus” och “det är roligt, skrämmande och har en suverän, central berättelse”. Huruvida inspelningarna faktiskt drar igång i vår återstår att se (med tanke på den rådande pandemin), men kanske det hela blir småskaligt nog för att omvärldens problem inte ska spela någon större roll? Eller så blir det tvärtom.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts