Fall Guys siktar på fler nya nivåer under säsong 3 än under säsong 2

Fall Guys siktar på fler nya nivåer under säsong 3 än under säsong 2

Fall Guys: Ultimate Knockout (jo, spelet har en undertitel, nej, nästan ingen använder den) släpptes den 4 augusti. Säsong 2 drog igång för en månad sedan i äkta live service-stil, och nu har utvecklarna Mediatonic redan börjat viska om säsong 3, som utlovar ökade ambitioner för party royale-fenomenet.

Via Reddit har vi nämligen fått reda på att Fall Guys community-ansvariga Oliver och Bianca (community-folk behöver inga efternamn) har sagt att “utvecklingsteamet är säkert på att säsong 3 kommer ha fler nivåer än säsong 2”. Därtill har Mediatonic växt “rejält” sedan Fall Guys-lanseringen, och så har man “enorma planer” för spelet i framtiden, inklusive “förbättringar över tid” och fortsatt utveckling av nytt innehåll.

Annorstädes i Fall Guys-land har även den utlovade “halvvägs genom säsongen”-uppdateringen släppts nu, tillsammans med en ny nivå, ett nytt namngivningssystem, “mängder av nivåvariationer” och en del annat.

Här är en tweet och trailer om den nya Fall Guys-uppdateringen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts