Fall Guys säsong 3 utlovar vintriga äventyr

Fall Guys säsong 3 utlovar vintriga äventyr

Tidigare den här månaden viskade Mediatonic lite försiktigt om Fall Guys säsong 3, främst genom att (typ) lova att vi kommer få fler nya nivåer än under säsong 2. Och nu har man annonserat att den nya säsongens tema blir vintrigt, med årstidsenliga nya dräkter i pingvin- och snögubbestil!

Den första bilden från säsong 3 (här ovan och i tweeten nedan) avslöjar även en rad potentiellt intressanta detaljer, som att man kommer kunna glida ner för glashala, istäckta sluttningar, och hoppa genom stora, förmodligen roterande snöflingeplattor med hål i. Vi ser även något som ser ut som en lila groda med fluga (eller är det en pingvin?) som kanske antyder att npc:er kommer befolka banorna här och var?

Här är den nya, vintriga Fall Guys-tweeten.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts