Fall Guys har sålt över 10 miljoner exemplar via Steam

Fall Guys har sålt över 10 miljoner exemplar via Steam

I slutet av augusti, drygt tre veckor efter lanseringen den 4 augusti, rapporterade Devolver Digital att Mediatonics party royale-fenomen Fall Guys: Ultimate Knockout hade sålt 7 miljoner exemplar via Steam, och därtill blivit det mest nedladdade PS Plus-spelet någonsin. Och nu har man nått en ny milstolpe!

I Unitys kvartalsrapport (grafikmotorn som Fall Guys bygger på) har vi nämligen fått reda på att Fall Guys nu har sålt över 10 miljoner Steam-exemplar. En tweet från i söndags vittnar även om att spelarintresset fortsättningsvis är högt, då Fall Guys skramlade ihop nästan 240 000 samtidiga tittare via Twitch, förmodligen som ett resultat av den nya “halvvägs genom säsongen”-uppdateringen. Kommer säsong 3 putsa siffrorna ytterligare?

Här är Mediatonics tweet om helgens Twitch-siffror för Fall Guys.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts