Fall Guys får “only fans”-nivå nästa vecka

Fall Guys får “only fans”-nivå nästa vecka

Fall Guys må inte längre vara Twitch-publikens storfavorit (den äran har övertagits av Phasmophobia och Among Us), men utvecklarna Mediatonic håller ändå utvecklingsflåset uppe. Säsong 2 inleddes för blott en månad sedan, och nu är redan en helt ny nivå på gång, som debuterar nästa vecka.

Det rör sig om en så kallad “only fans”-nivå (nej, inte en nivå med mindre rumsrent innehåll, en nivå som består av enbart fläktar!) som baserat på videon i tweeten här nedan verkar bjuda på en festligt frustrerande utmaning som heter duga. Fall Guys kommer även få nya fixar, ett nytt namngivningssystem, Lil Yeety (en liten snurrande hammare som slumpmässigt kommer börja dyka upp på banorna) och “mängder av nivåvariatoner”.

Här är tweeten om nästa veckas Fall Guys-uppdatering.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts