Elite Dangerous och The World Next Door är Epic-gratis nu

Elite Dangerous och The World Next Door är Epic-gratis nu

Det är torsdag, och precis alla vet vad det innebär; veckans gratisspel har gått live via Epic Games Store, och den här gången bjuds vi på tungviktaren Elite Dangerous, en rymdsimulator av brittiska Frontier Developments, samt The Wold Next Door, ett berättelsedrivet pusselspel av Rose City Games.

I vanlig ordning har även nästa veckas gratisspel avslöjats, som avlöser ovan nämnda duo nästa veckas torsdag, kl. 17:00 svensk tid. Och då blir det dynga för hela slanten i Saber Interactives transportsimulator Mudrunner, vars uppföljare Snowrunner släpptes tidigare i år, och kammade hem 75 procent i vår recension.

Här är två trailrar för Elite Dangerous och The World Next Door.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts