Dwarfheim har fått rankat onlinespelande i ny uppdatering

Dwarfheim har fått rankat onlinespelande i ny uppdatering

Förra månaden lanserades Pineleaf Studios och Merge Games nydanande co-op-rts Dwarfheim i early access via Steam. Sedan dess har användarmottagandet gått från “blandat” till “mestadels positivt”, och nu har man släppt en ny stor uppdatering som lägger till rankat onlinesplelande och leaderboards.

Det verkar dock vara lite si och så med spelarbasen just nu, då Pineleaf Studio även har lagt till en “queue both”-knapp, som låter dig köa för flera olika sessioner samtidigt, vilket “borde” hjälpa de längre väntetiderna som “några av våra spelare har upplevt”. Utöver detta har Dwarfheim även uppdaterat ljudeffekter, och lag till en ny “rune buff” tillsammans med en uppsjö balansfixar. Dwarfheim har också en tjugoprocentig rea (20 euro istället för 25 euro) som sträcker sig fram till imorgon tisdag, så passa för all del på om spelet verkar vara intressant!

Här är förra månadens early access-trailer för Dwarfheim.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts