Cyberpunk 2077 visar upp sig i ny minutlång gameplay-video

Cyberpunk 2077 visar upp sig i ny minutlång gameplay-video

Det är mycket nu i Cyberpunk 2077-väg. Kanske rentav för mycket? Inkommande torsdag väntar ytterligare en episod av Night City Wire, videoserien som redan har visat upp Cyberpunk 2077 en handfull gånger, och så sent som igår gluttade vi på den läckta achievement-listan, fylld av referenser.

Nu har en ny minutlång Cyberpunk 2077-video dykt upp på internet, som du kan kolla in i tweeten här nedan. Materialet härstammar från tysk tv med allt vad det innebär, så ha det i åtanke, men visar ändå sedan tidigare bekanta sekvenser ur nya vinklar, tillsammans med några nya scener, däribland en konversation med Keanu Reeves (Johnny Silverhand), där han slänger upp sina asfräcka boots på ett cafébord.

Cyberpunk 2077 släpps den 10 december. Här är den nya videosnutten.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts