Cyberpunk 2077-kavalkad! Ny gameplay-trailer och bakom kulisserna med Keanu Reeves

Cyberpunk 2077-kavalkad! Ny gameplay-trailer och bakom kulisserna med Keanu Reeves

Precis som utlovat hade den femte (och sista!) Night City Wire-episoden premiär igår kväll, CD Projekt Reds videoserie om deras kommande rollspelsgigant Cyberpunk 2077. Och nedan kan du kolla in allt nytt material, både i form av den kompletta halvtimslånga presentationen, och individuella klipp.

I korthet bjuds det på en ny gameplay-trailer, en titt på animeringstekniken Jali (som synkar karaktärernas läppar automatiskt till den inspelade dialogen, oavsett språk), en genomgång av spelets maffiga soundtrack (inklusive möjligheten att stänga av vissa låtar när du streamar, som kan ställa till med rättighetsproblem), en titt bakom kulisserna under Keanu Reeves motion capture-sessioner samt en trailer om Johnny Silverhand, Keanu Reeves karaktär. Slutligen finner du även sex kompletta låtar från soundtracket på den officiella Youtube-kanalen.

Cyberpunk 2077 släpps den 10 december. Här är ovan nämnda videokavalkad.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts