Cyberpunk 2077 har fått nya, hyperdetaljerade systemkrav

Cyberpunk 2077 har fått nya, hyperdetaljerade systemkrav

Förra veckan fick vi en ny videokavalkad från CD Projekt Reds kommande sci-fi-rollspel Cyberpunk 2077, i form av den femte och sista episoden av streamserien Night City Wire. Nu har man även valt att förtydliga systemkraven inför lanseringen den 10 december, som du kan kolla in både ovan och nedan.

CD Projekt Red ger oss hela sju olika konfigurationer att ögna igenom, inklusive allt ifrån låga grafikinställningar i 1080p (med blått ett GTX 780 eller Radeon RX 470 som grafikkortskrav), och hela vägen upp till ultrahöga inställningar, i 2160p med ray tracing påslaget (kräver att du har ett sprillans nytt RXT 3080-kort i din burk). Bildhastigheten lämnas dock utanför diskussionen, men vi antar att minst 60 fps eftersträvas i samtliga fall.

Här är de nya, preciserade systemkraven för Cyberpunk 2077.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts