Cyberpunk 2077 får ny Night City Wire-episod nästa torsdag

Cyberpunk 2077 får ny Night City Wire-episod nästa torsdag

Rollspelet Cyberpunk 2077 har försenats tre gånger, från den 16 april 2020 till den 17 september till den 19 november till den 10 december. Det här betyder att det inte bara är utvecklarna som måste fortsätta dödscruncha, då den förlängda PR-cykeln även leder till extra jobb för marknadsföringsavdelningen.

Således kommer en femte episod av Night City Wire, den återkommande streamserien om arbetet med Cyberpunk 2077, sändas nästa veckas torsdag, kl. 18:00 svensk tid. Fokus på Keanu Reeves karaktär Johnny Silverhand utlovas (han bor inuti ditt huvud och kan “dyka upp var som helst”), såväl som musik från Night Citys gator (Johnny Silverhand är den huvudsakliga sångaren i glamrockbandet Samurai, som i Cyberpunk 2077 gestaltas av svenska hardcore-bandet Refused, vars bakom kulisserna-arbete vi har kollat in tidigare).

Här är tweeten om den femte episoden av Night City Wire.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts