Call of Duty Black Ops: Cold War delar progression med Warzone och Modern Warfare

Call of Duty Black Ops: Cold War delar progression med Warzone och Modern Warfare

Minns du hur du var tvungen att börja om varje år med att låsa upp perks (jag antar att man fortfarande gör det?) i det nya Call of Duty, trots att du hade “maxat” föregångaren? Nu kommer detta (kanske) vara ett minne blott, då progression i nya Cold War och äldre Warzone och Modern Warfare kommer delas.

Detta innebär att man kommer kunna tjäna in erfarenhetspoäng, levla och låsa upp “episka in-game-belöningar” (Activisions ordval) över de tre spelen samtidigt. Knappast förvånande i fallet Warzone (som är free-to-play och existerar utanför den traditionella Call of Duty-cykeln), men inkluderingen av Modern Warfare tycks signalera att Activision inte längre kommer lämna äldre Call of Duty-titlar bakom sig i samma ruskiga takt som tidigare.

I övriga nyheter har Activision även presenterat färdkartan för de första månaderna i Call of Duty Black Ops: Cold War. Precis som fallet varit de senaste åren blir allt nytt innehåll gratis, och den 24 november kommer vi få den nygamla kartan Nuketown ’84, följd av 2v2 Gunfight-lägets återkomst, nya zombielägen, nya vapen och “en hemlig Warzone-upplevelse” från och med den 10 december (då säsong 1 av Black Ops: Cold War inleds).

Call of Duty Black Ops: Cold War släpps nästa veckas fredag, den 13 november.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts