Brödraskapet kommer! Kolla in trailern för Fallout 76: Steel Dawn

Brödraskapet kommer! Kolla in trailern för Fallout 76: Steel Dawn

För några veckor sedan fick vi en teaser för Fallout 76: Steel Dawn, en ny gratisuppdatering till Bethesdas överlevnadsrollspel. Och nu har fått vi fått en första, rejäl trailer, som även meddelar att lanseringen kommer inträffa tisdagen den 1 december. Om mindre än en månad, med andra ord!

Trailern och materialet i fråga kretsar föga förvånande kring Brotherhood of Steel, en militant och “teknoreligiös” organisation med rötterna i Kalifornien, som nu har expanderat till Fallout 76-skådeplatsen Virginia på den amerikanska östkusten. Steel Dawn beskrivs dock enbart som “första kapitlet” av den nya uppdragsslingan Brotherhood of Steel, så vi kommer förmodligen lämnas med en saftig cliffhanger när allt är sagt och gjort.

Här är den första trailern för Fallout 76: Steel Dawn.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts