Bomben! Hitman-studion gör nytt James Bond-spel

Bomben! Hitman-studion gör nytt James Bond-spel

Danska Io Interactive har en hel del på gång just nu. Inte bara släpper man det hett efterlängtade Hitman 3 i januari (exklusivt via Epic Games Store) utan man har även ett helt nytt spel under utveckling, som fick dess första teasertrailer för bara några minuter sedan. Och det går under projektnamnet Project 007!

Med andra ord rör det sig om ett nytt, officiellt James Bond-spel, som både ges och utvecklas av Io Interactive, med understöd av MGM, Eon Productions och Delphi. En officiell hemsida har också öppnats, där vi får reda på att vi kommer bjudas på “en helt nyskriven Bond-berättelse, där spelare tar rollen som världens mest omtyckta hemliga agent, för att göra sig förtjänta av 00-status i James Bonds allra första ursprungsberättelse”.

Io Interactive söker även “elittalanger” för att “ansluta till teamet som kommer bygga denna spännande och unika speltitel”, så det verkar som att lanseringen fortfarande ligger väldigt långt fram i tiden.

Här är den första teasertrailern för Project 007.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar