Blytunga rts:et Iron Harvest får expansion den 17 december

Blytunga rts:et Iron Harvest får expansion den 17 december

Den 1 september släpptes King Arts “klassiska” rts Iron Harvest via Steam, där spelet sitter på ett “väldigt positivt” mottagande den senaste tiden. Och nu har man tagit till ett nytt massivt blogginlägg för att berätta att den nya berättelsedrivna expansionen Rusviet Revolution släpps den 17 december!

Rusviet Revolution ingår utan extra kostnad för alla Kickstarter-finansiärer och Digital Deluxe-ägare, och kommer gå loss för överkomliga 4 euro via Steam, GOG och Epic Games Store för alla andra. Det nya materialet består av fyra nya berättelsedrivna enspelarkartor (med co-op-stöd), som kommer “utforska den mystiske Rasputin”.

Iron Harvest har också fått ett nytt spelläge kallat för “drop zone” (samla poäng genom att plocka upp paket som släpps här och var över kartan), nya upplåsningsbara föremål för säsong 2 och en “gratis demo-helg”, som varar fram till tisdag, den 1 december. Lika länge sträcker sig också den tjugoprocentiga rean på Steam (40 euro).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts