Blood Bowl 3 får stängt betatest tidigt nästa år

Blood Bowl 3 får stängt betatest tidigt nästa år

I augusti blev det klart att Cyanide Studios fantasy-sportare Blood Bowl 3 försenas, från det annonserade datumet “2020” till “tidigt 2021”. Det nya lanseringsfönstret kommer dock av allt att döma att hålla då Cyanide Studios och Nacon nu har annonserat att ett stängt betatest drar igång i början av nästa år.

För att garanterats tillgång måste du dock förhandsboka brädspelsversionen Blood Bowl: Second Season Edition (inklusive ett nytt regelverk). Våra internationella kollegor tillägger ändå att “utvecklarna planerar meddela andra sätt att få tillgång till betan när vi närmar oss lanseringen”, så gå inte och förhandsboka Blood Bowl: Second Season Edition bara för att få spela Blood Bowl 3 tidigare riktigt ännu. Förhandsbokningarna via Steam har inte dragit igång, men visst känns det som att även de torde ge tillgång till betan tids nog? Vi kan bara vänta och se.

Här är en filmisk Blood Bowl 3-trailer från i somras.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts