Blizzconline kommer bli gratis för alla

Blizzconline kommer bli gratis för alla

I slutet av september blev det klart att den kommande upplagan av Blizzards spelevent Blizzcon kommer bli digital, och därför byta namn till det något tveksamma Blizzconline. Datumen har spikats till den 19 och 20 februari 2021, och nu har Blizzard bekräftat att festligheterna kommer bli gratis för alla.

Detta har vi fått reda på i en videodagbok, där vd:n J. Allen Brack säger att evenemanget “vill bli en stor virtuell festlighet, så Blizzconline kommer vara gratis att titta på och engagera sig i”. Normalt sett brukar en “virtuell biljett” för Blizzcon gå loss för hela 40 dollar, så detta blir faktiskt ett rejält inkomstbortfall för Blizzard, men samtidigt en välkommen gest i dessa tider, och en välbehövlig pr-knuff för Blizzard som inte direkt strukit fansen medhårs den senaste tiden. Kan vi också äntligen vänta oss ett releasedatum för Overwatch 2?

Här är Blizzards videodagbok med J. Allen Brack.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts