Beamdog fortsätter “förbättra” Baldur’s Gate-spelen och Icewind Dale

Beamdog fortsätter “förbättra” Baldur’s Gate-spelen och Icewind Dale

De senaste tio åren har den kanadensiska studion Beamdog uppdaterat gamla rollspelsklassiker, däribland Baldur’s Gate, Baldur’s Gate 2 och Icewind Dale. Och nu är det just den här trions Enhanced Edition-versioner som är på väg att få en saftig uppdatering, som spelare kan betatesta i detta nu.

Du kan läsa om alla nyheter i version 2.6 på Beamdogs officiella forum, där förändringarna sammanfattas till en total övergång till 64-bitars-arkitektur (vilket i korthet betyder att spelen kan komma åt mer minne, extra tacksamt för moddmakare), “hundratals buggfixar” (inklusive många specifika för trollformler), förbättrad pathfinding (karaktärernas förmåga att hitta den vettigaste vägen till det angivna målet) och ökad multiplayer-stabilitet.

“Adventures of Neverwinter-innehåll” har lagts till i de tre spelen, och betaversionen av version 2.6 kan provas fram till nästnästa veckas tisdag den 24 november. Instruktioner för hur du går till väga för att delta hittas här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts