Batman: Arkham-spelen har släppts till GOG, inklusive svarta fåret Arkham Origins

Batman: Arkham-spelen har släppts till GOG, inklusive svarta fåret Arkham Origins

GOG:s Black Friday-rea inleddes i fredags (den enda veckodagen som man borde få inleda Black Friday-reor på!) och samtidigt, lite i skymundan, debuterade de fyra Batman: Arkham-spelen (exklusive den där VR-titeln) på butiken. Samtliga är också snorbilliga att inhandla under de 30 kommande timmarna!

Det rör sig alltså om Rocksteady Studios trilogi Batman: Arkham Asylum (2009), Batman: Arkham City (2011) och Batman: Arkham Knight (2015), tillsammans med WB Games Montréals sidospår Batman: Arkham Origins (2013). Intressant nog jobbar bägge studior på nya Batman-spel (typ) i form av Rocksteady Studios Suicide Squad: Kill the Justice League och WB games Montreáls Gotham Knights, där det förstnämnda utspelas i Arkham-universumet, medan det sistnämnda inte gör det. Förvirrande? Ganska, nog.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts