Among Us får ny karta – så här ser den ut!

Among Us får ny karta – så här ser den ut!

I slutet av sommaren slog partymysteriet Among Us ner som en brandbomb på internet. Spelet släpptes egentligen redan 2018, men dess plötsliga, nyvunna popularitet fick utvecklarna Innersloth att tänka om, och skrota den påbörjade uppföljaren till förmån för nytt material till originalspelet.

Nu har Among Us fått ett officiellt Twitter-konto (det var verkligen på tiden!), något Innersloth har passat på att uppmärksamma genom att ge oss en skärmdump från en kommande, ny nivå. Dessutom tillägger man att ytterligare nyheter kommer avslöjas under The Game Awards (det är nominerat i “bästa multiplayer”-kategorin, åldern till trots), så höll ögonen öppna den 10 december, då den årliga galan går av stapeln.

Här Innersloths tweet om den nya Among Us-nivån.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts