Tidsreserollspelet Cris Tales försenas till början av 2021

Tidsreserollspelet Cris Tales försenas till början av 2021

I somras publicerade vi en förhandstittCris Tales, det handmålade och j-doftande rollspelet av Dreams Uncorporated och Syck. Nio minuter gameplay följde kort därpå, men nu har vi tyvärr fått reda på att spelet, som så mycket annat, har försenats från den 17 november till början av nästa år.

Du kan läsa ett meddelade av Carlos Rocha Silva, vd för Dreams Uncorporated och Syck, på Steam, där han skriver att “Cris Tales är det största projekt vi någonsin jobbat på, och vi vill få det rätt”. På grund av det ambitiösa tidsresekonceptet (som visar miljöer i dåtid, nutid och framtid, sida vid sida) måste alla områden skapas åtminstone tre gånger, så teamet utvecklar i princip tre spel samtidigt, vilket kräver en hel del extra tid.

Här är en ny trailer för Cris Tales som plåster på förseningssåren.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts