Scourgebringer har lämnat early access, kolla in två nya trailrar!

Scourgebringer har lämnat early access, kolla in två nya trailrar!

I februari lanserades Scourgebringer i early accesss via Steam, en ilsnabb roguelite-plattformare som påminner om både Celeste (recension) och Dead Cells (recension). Nu är spelet “klart”, och du kan såldes kolla in två nya trailrar här nedan, en animerad sådan och en med gameplay.

Vi kan även konstatera att mottagandet är “väldigt positivt” på Steam (spelet finns även på GOG och Epic Games Store), och att lanseringsrean (14 euro och 44 cent istället för det ordinarie 17 euro) sträcker sig fram till nästa veckas onsdag, den 28 oktober. Spelets senaste nyheter finns listade här, däribland “ett nytt hemligt rike” kallat för The Beyond, inklusive två bossar, en miniboss och åtta dedikerade fiender (med fyra variationer).

Här är de två nya trailrarna för Scourgebringer.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts