Sci-fi-romansen Haven släpps den 3 december, kolla in nya trailern

Sci-fi-romansen Haven släpps den 3 december, kolla in nya trailern

I februari 2019 avslöjades Haven, det nya “romantiska rollspelet” av Furi-utvecklarna The Game Bakers. En första gameplay-trailer följde en handfull månader senare, och nu har lanseringen spikats till torsdagen den 3 december via både Steam och GOG. Kolla in den nya storytrailern här nedan!

Haven kretsar kring paret Yu och Kay, som under Prince of Persia-artade former försöker rensa världen från korruption, samtidigt som de kärleksfullt gnabbas med varandra. De turordningsbaserade striderna erbjuder alternativet “pacify”, som lugnar ner och helar de vildsinta djuren, och låter dem fortsätta leva sina liv. Haven inkluderar även lokalt co-op-spelande för extra myspysiga stunder i soffan tillsammans med en irl-partner.

Här är den nya storytrailern för Haven.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts