Rocket League firar halloween tillsammans med Ghostbusters

Rocket League firar halloween tillsammans med Ghostbusters

Snart är det alla helgons dag! Eller “halloween” om du föredrar det (själv tycker jag att vi borde sluta amerikanisera våra högtider), och precis som vanligt uppmärksammas detta faktum i mängder av olika spel. Tidigare idag skrev vi om Call of Duty, och nu är det dags att ta en titt på Rocket League!

Rocket Leagues Haunted Hallows-event drar igång nu idag, och på menyn hittar vi mängder av Ghostbusters-föremål (inklusive de som dök upp under Radical Summer-eventet i fjol), som man både kan inhandla och låsa upp via prestationer i spelet. Bland annat får du en “slime topper” när du samlat ihop tio assists i onlinematcher, och om du utses till matchens bästa spelare två gånger får du fräcka fälgar med Ghostbusters-logon.

In-game-butiken kommer också förses med nya föremål med jämna mellanrum, och mellan den 21 och 22 oktober kan du inhandla den klassiska Ghostbusters-bilen Ecto-1. Slutligen kommer vi även få nya tidsbegränsade event (inklusive en ny arena?) fram till den 2 november, då Haunted Hallows-eventet avslutas.

Här är trailern för Rocket Leagues Haunted Hallows-event.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts