PUBG får en vulkanisk, dynamisk karta nästa vecka

PUBG får en vulkanisk, dynamisk karta nästa vecka

I slutet av september sände PUBG Corp ut mystiska lådor till namnstarka community-medlemmar, som antydde att en ny karta vid namn Paramo är i antågande till battle royale-skjutaren Playerunknown’s Battlegrounds. Och nu har man bekräftat att Paramo mycket riktigt debuterar den 21 oktober.

Samma dag inleds säsong 9 för Playerunknown’s Batteglrounds, komplett med ett nytt battle pass (antar vi). Nedan ser du tre nya teaser-trailrar för Paramo, och i den här tweeten utlovas vi ett “dynamiskt landskap”, först och främst som ett resultat av kartans aktiva vulkan, som spyr ut både lava och aska. Paramo verkar också husera “ungdomens källa”, vilket kanske eller kanske inte får spelmässiga inverkningar.

Här är de tre nya teaser-trailrarna för Paramo-kartan till Playerunknown’s Battlegrounds.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts